Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosteneindhoven.nl


  Paragnosten hulp en advieslijn uit Eindhoven.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Marja
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosteneindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met paragnost Marja   Ervaring van Nella met paragnost Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Zojuist een ontzettend leuk consult gehad met Marja. Wat bijzonder zeg, die tekeningen en wat ze te vertellen hebben. Daarnaast heeft Marja een prettige stem waar wijsheid en bewustzijn vanuit gaat. Ik ga haar zeker weer eens bellen en vind haar een echte aanrader. Tot snel weer horens Marja.
Liefs, Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Marja   Ervaring van Sandra met paragnost Marja   Ervaring van Sandra geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Een erg mooi en bijzonder consult met echt de dingen waar ik mee aan de slag moet. Ik kon u alleen maar gelijk geven. U hoort mij zeker weer. Lieve groet, de ovenwant.




Ervaring van ovenwant met paragnost Marja   Ervaring van ovenwant met paragnost Marja   Ervaring van ovenwant geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Wauw. Ik ben zo onder de indruk van Marja. Zij voelde mijn enorme verdriet aan, moest er letterlijk zelf om huilen. Zo bijzonder. Zij heeft mij een heling gegeven en de uitwerking hiervan op mijn gezondheid is fenomenaal. Ik kan mijn geluk niet op en hoop dat dit voor mij idd de nieuwe start zal zijn die zij voor mij zag komen. Zij is echt 1 vd besten. Ik ben haar enorm dankbaar.




Ervaring van Pauline met paragnost Marja   Ervaring van Pauline met paragnost Marja   Ervaring van Pauline geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Vanochtend heel vroeg Marja gesproken
Het was een lang en heftig gesprek en er gebeurde heel veel mooie dingen
Ik weet niet hoe ik het moet zeggen Marja maar het is weg de pijn is weg
ongelofelijk.
Nu weet je denk ik wel wie ik ben
ik dank je uit de grond van mijn hart en blijf dit mooie werk doen je bent een grote meerwaarde in dit wereldje,
tot snel.




Ervaring van anoniem met paragnost Marja   Ervaring van anoniem met paragnost Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  In een woord wauw. Wat heb jij een bizar mooie gave.
Zo mooi en verhelderd wat je vandaag hebt verteld en getekend. Ik wil je via deze weg nogmaals enorm bedanken voor de rust die je mij hebt gegeven en de kracht om niet op te geven en te blijven geloven. Ik bel je zeker nog een keertje terug.

Liefs de trouwe viervoeter met het zachten mandje dan weet je wel wie ik ben.




Ervaring van De trouwe viervoeter met paragnost Marja   Ervaring van De trouwe viervoeter met paragnost Marja   Ervaring van De trouwe viervoeter geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Heel bijzonder. Marja vertelde me een heel specifiek detail, waardoor ik precies wist waar ze het over had. Ongelooflijk.




Ervaring van Soldaatje met paragnost Marja   Ervaring van Soldaatje met paragnost Marja   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met paragnost Marja   Ervaring van marion met paragnost Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marja   Ervaring van Anoniem met paragnost Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met paragnost Marja   Ervaring van Aruna met paragnost Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosteneindhoven.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosteneindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosteneindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosteneindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden